Нашаите публикации:

BOKO-KRASTNIKAT-CECO

Човекът-партия“ Бойко Борисов надмина Тодор Живков в Буковлък – взе 1950 гласа от подадените 2000
Меглена Кунева се опита да замаже скандала, избухнал между Бойко Борисов и „реформаторите“. „Забавният“ Петър Москов разяри Бойко Борисов с ироничния пласмент за телеграмата на Осман Гази паша до великия везир, че Плевен е паднал.

Защо ли лидерът на ГЕРБ скочи на Найден Зеленогорски, а не на Петър Москов. Да не би да е заради басовете, които министърът на здравеопазването губи като абониран клиент?!
Как няма да подаде сигнал Найден Зеленогорски за купуване на гласове. От 2000 гласа в село Буковлък, ГЕРБ получава 1950. „Човекът-партия“ Бойко Борисов надмина Тодор Живков. Честито на българите!

Борисов се разгневи за телеграмата на Осман паша до великия везир

Петър Москов много забавлявал Бойко Борисов, когато пътували към магистрала „Марица“, за да режат лентичката. Обаче в неделя го разгневи с телеграмата на Осман Гази паша до великия везир. „Мисля, че в този момент, точно както преди почти 140 години, един паша пише телеграма на един велик везир. Както и тогава телеграмата е кратка и гласи: „ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО, ПЛЕВЕН ПАДНА.“, написа Петър Москов във Фейсбук.
„Плевен паднал. Дали щях да прочета, че е паднал, ако бях там“, изригна гневно Бойко Борисов по време на брифинга след балотажите. „С ГЕРБ никоя партия не може да се мери“, отсече „човекът-партия“. „Положих големи усилия да загубим този град“, продължи язвително лидерът на ГЕРБ. „По-добро от това, което сме сътворили в момента въпреки нежеланието ни, няма как да се получи“.
„Всички са победители като ги слушаш, ГЕРБ бил губещ. Огромни усилия положих да загубя този град. Да бъдат малко по-толерантни, малко по-скромни, да се говори, че паднал като при падишаха. Пази боже, да имам пресконференция, на която се хваля с един град. За да си запазим, държавата стабилна трябва да бъдем по-скромни“, редна назидателно Бойко Борисов.
„Въпреки всичко аз им пожелавам на всички успех и максимално дърпах юздите на партията. Колко пъти отидох аз в Плевен, в Добрич. Дали Плевен щеше да падне ако бях там. Ако искате да се пробваме на парламентарните избори да видим дали ще падне. Победил е независим, подкрепен кандидат“.
Борисов си изпусна нервите, когато му напомниха за сигнала, подаден от Найден Зеленогорски, че гербаджии са купували гласове в Плевен. „Найден трябва да ми се извини! Цял ден слушан реформаторите какво правят, дума не съм казал!“. Борисов изби рибата с обяснението за масираното полицейско присъствие в Плевен.
„Що за изрази – да метеме, да изметеме, да изчегъртаме, да премахнеме. На тези избори се вижда, че ДПС е гарант за българските мюсюлмани“, отсече Бойко Борисов и не остави съмнение КОЙ е най-важният му партньор във властта – Ахмед Доган, разбира се. „Стратегическа дълбочина“ на Ахмет Давутоглу явно е на нощното му шкафче. Няма лошо. Цветан Цветанов намаза „тактически“ – още един часовник. С противник като БСП няма как ГЕРБ да не бие почти навсякъде.

www.afera.bg

author

Кажете ни какво мислите?