Нашаите публикации:

get_img_single.php

Гледам хората, тъпаните, зурните и дудуците, под чийто съпровод едни лелки и чичовци друсат морни тела, викат „Победа“ и се хилят като варени свински глави, все едно са оцелили джакпота на американската лотария!
Гледам ги и си мисля: Какво ли е усещането да си спечелил кметски избори днес на територията България?
БОСТАНДали пенисът ти пораства с ония, така нужни ти, десетина сантиметра, за да запълниш празнотата в гащите? Или коремът ти спада със същите тия десет сантиметра, за да върнеш дупката на колана там, където ти се иска да е? А може би IQ-то изведнъж скача с 10 пункта, за да не се червиш пред съседското хлапе? Или просто си се продал на оня, дето се е сетил да те купи?
Каквото и да е, сигурно е голяма работа да си новоизбран кмет в България през 2015 година!
Поне в очите на трима души – ти, жената и любовницата! Що за кмет си без любовница!
Голяма работа си до другия ден- когато разбереш, че не ставаш за чеп за зеле или за дирек на нужник, камо ли за кмет! Ама вече си се врекъл на БОСТАНа и няма мърдане! Подписал си се за ония мангизи, дето ти казаха, че ти трябват за предизборната кампания, пък те ги похарчиха, а сега ти трябва да ги връщаш!
Те ще ти кажат как и откъде ще ги изкараш, но по пътя за затвора ще крачиш сам, а те ще овъргалят в помията, в която живеят, твоя наследник! И те така, до следващия вот!
Честито, г-н кмете!

иван петровИван Петров
Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 -2205/

author

Кажете ни какво мислите?