Нашаите публикации:

obshtina_bansko59
ФИНАЛЕН ПЛАЧ НА ЕДИН СПУСНАТ КМЕТ
Относно изказване на Цветан Цветанов и откритото му лобиране за „нов мандат” на биологичното недоразумение и за винаги бивш кмет Г Икономов, искаме да кажем следното.
Г-н Икономов вашите аргументи за втори мандат издишат от всякъде.
1. Казармата ли е на дневен ред, при положение че градът ни прилича на археологически обект вече трета година. Имаме информация, че бившото поделение, преди да стане трети център в града ни, може да бъде отдаден” под наем” на бежанци. Имайки в предвид вашето послушничество и зависимости, вие едва ли бихте се противопоставили на едно такова деяние. По скоро бихте потърсили финансова изгода за себе си и за останалите недоразумения около вас. На този въпрос дължите отговор на обществеността.
2. Говорите за търсенето на нови минерални водоизточници, нови ресурси. Вие като главен хидроинженер в региона и експерт по аква култури, знаете ли че има много минерални водоизточници, маркирани, които следва да бъдат просто каптирани и използвани по предназначението си.
3. Относно ски зона Добринище, всички, дори децата знаят , че вие имате интереси там. Помним, как се опитахте да отнемете бизнеса на местните хора, свързан със ски зоната в Добринище, използвайки послушно поставения кмет там. Както между другото направихте и в Банско. Под голямо участие на общината/ визирате над 33 %/ , това добре, а останалите 67 % къде ще отидат? Където отидоха язовирите и рибарниците на общината ли?
4. Относно местните хранителни производства и бизнеси свързани с обслужване на туристическия бранш искаме да питаме: как ще стимулирате местните животновъди и земеделци, като давате земи от общинския поземлен фонд избирателно и на подставени лица, крупни площи на свои съпартийци, които нямат и котки в дома си? Ако сте решили да развивате местния дребен бизнес по начина, по който помогнахте на малките местни ски училища и ски гардероби да „съществуват”!. Не благодарим.
5. По отношение на хвалбите на г-н Цветанов, за повярвалия си, че отново ще стане кмет Икономов: – да той наистина преобрази Банско. Превърна града и общината ни в развалини, ровове и траншеи, все едно се намираш на бойното поле някъде в Сирия, а не в елитен зимен център. Често хората в града се шегуват, че могат да декларират улиците си пред общинска служба земеделие за получаване на субсидии, но уви и това не става, защото вече някои от хората около вас вероятно са го направили.
6. Относно фестивалите и атмосферата в града ни, вашият провален кандидат, просто срина авторитета на града. Премахна театралния фестивал с пиеси, за които хората чакат по 3 месеца в София за билети. Всички останали са наследство от миналите управления.
7. По отношение на втората кабинка. Г-н провалил се кмет, защо не получавате подкрепа от вашите колеги? Нали сте в управлението на стратегията”Долината на Места”. Защо не получавате подкрепа от държавното управление? Използвате ги единствено и само за евтин Пи Ар. Колко диалози проведохте с екологичните организации? Защо извикахте парламента и правителството да ви подкрепят, и да протестират срещу самите себе си? Какво постигнахте по този казус и имате ли въобще право да говорите за него? Вие сте жалка жертва на суетата си и на евтиния ви Пи Ар.
8. Затова г-н Цветанов в днешния свят ден за гражданите ни,този човек спуснат с вашата благословия превърна града ни в развалини и хаос, в цикъл от проблеми, прах, кал и ужасни инфраструктурни безумия, разедини обществото. Опропасти проект , който имаше добър замисъл, но с лош и некомпетентен контрол от страна на общината.
Контрол изразяващ се в проценти към „вашето момче”. Той превърна общината ни с инфраструктура както е било през 1913г, но да не оскверняваме празника на града ни.
Ние няма да се предадем заради личните амбиции на един провален човек като счетоводител и кмет. Хората в града ни са борбени и свободолюбиви затова уважаеми съграждани гласувайте с разум и Свобода ,защото Свободата не се дава ,тя се отнема!

ДА живее Банско!
Да живее България!
С Нами БОГ!!!

author

Кажете ни какво мислите?