Нашаите публикации:

6_6 2_2

След успешно проведения през 2013 г. „Първи фестивал на снежните фигури – Безбог”, организаторите решиха да повторят начинанието си отново, като добавят различни елементи и атракции към събитието.

Предвижда се да се направи откриващо парти в град Добринище в деня преди самия фестивал, като за целта се издигне музикална сцена, където да участват с кратки сетове артистите, които ще се изявяват на същинската част. Така ще се предизвика интереса на местното население към фестивала. Ще бъде направена и демонстрация по изграждане на снежни скулптури.

Предвижда се да се организира и празник на капамата, където всеки желаещ да покаже умението си в приготвянето на този местен деликатес, който след това да бъде дегустиран в района на сцената и да бъдат отличени и наградени победители. Ще се потърсят спонсори за осигуряване на безплатни продукти и награден фонд за участниците.

В деня на самото събитие освен самите фигури ще бъдат отново изградени музикална сцена, снежен бар, ски и сноуборд скокове, снежни къщи тип иглу и др.

Има възможност за организиране на атракция или мероприятие свързано изцяло с местните традиции и фолклор.

Засега се предвижда фестивалът да се проведе отново в района на хижа „Безбог”, но при желание и по-добри условия може да бъде изместен на всяко друго подходящо място в региона.

За целта решихме да предложим на Добринище партньорство в организирането на „Фестивал на снежните фигури 2014”. При желание можем да осигурим възможност цялото събитие да мине под мотото на местната управа. При финансова подкрепа от общината можем да си позволим да поканим известни имена от българския шоубизнес, които от своя страна ще доведат до по-голяма посещаемост и по-голям интерес от страна на медиите.
Ще може да се осигури и участие на повече млади таланти в правенето на снежни скулптури, както и по-добър технически съпорт на мероприятието – сцена, осветление, мултимедийни екрани. Партньорството на Добринище ще даде възможност и за по-мащабна рекламна кампания, не само в региона, но и на територията на цялата страна.

1_1 3_3 5_5 7_7 8_8

author

Кажете ни какво мислите?