Нашаите публикации:

Освен огромните финансови дупки и краткосрочни задължения за милиарди, които оставиха Бойко и Цецо, правителство и парламент трябва да отстранят скандално нагло назначените в държавното управление.

cvetan-cvetanov

Няма по-страшно нещо в управлението на една система от невежеството, което тези две другарчета споменати по-горе, чрез мафиотската си организация ГЕРБ внедриха уличната мафия в държавата.  Ако бъде оставено дори едно от техните протежета в държавата, то ще бъде поредното малко камъче което ще преобръща каруцата на управлението. Зад експертността на премиера и неговия кабинет, парламентът и представените в него политически антигерб сили носят своята политическа и държавотворна отговорност, за това да бъде прочистена държавата от официално поканените в нея калинки, хлебарки, гризачи, въшки, кърлежи и бълхи, които настаниха къде ли не по важни и измислени за целта постове.

Ако не се изметат и чрез сериозно разследване не им се потърси отговорност за лобистката и бездушно престъпна дейност, няма да има гаранция че България ще стане солидарна и социално модерна държава като Франция.

от : www.podoko.eu

author

Кажете ни какво мислите?