Нашаите публикации:

UMRUK341

Лицето Бойко Методиев Борисов се опияни от това, че спечели местните избори тотално чрез фалшификации, манипулации, купуване и измама. Лицето Бойко Методиев реши, че вече разполага с ЦЯЛАТА ВЛАСТ. Дни след изборите обаче, полицаите показа на лицето Бойко Методиев Борисов, че всъщност НЯМА НИКАКВА ВЛАСТ!
На практика КОЯ ВЛАСТ СЕГА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ЗА РАЗГОНИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПОЛИЦАИ – „ИПОН“ ЛИ?!

Сега, когато излязат и военните, колкото и малко да са в тази държава, лицето Бойко Методиев Борисов ще лъсне като тиган на месечина, че „милиционерската държава“, която създаде, го оставя без абсолютно никаква власт.
Какво ще направи лицето Бойко Методиев Борисов срещу полицаите и военните, ако те устоят и продължат протестите?
ВЛАСТТА СЕ ТЪРКАЛЯ НА УЛИЦАТА И НЯМА КОЙ ДА Я ВЗЕМЕ. ВСИЧКИ ПАРТИЙНИ ПЛАШИПУТАРНИЦИ ПОД ШЛИФЕРА НА БОКО СЕ ПОСИРАТ, ЧЕ ИЗТЪРВАТ КЕЛЕПИРА ПОКРАЙ ГЕРБ.
Има още нещо важно: полицаите излизат със социални искания и ако днес бъдат подкрепени от гражданството на България, след мутренското поведение, което Борисов им демонстрира, ТЕ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ГО ЗАЩИТЯТ, когато гражданите излязат по улиците срещу управлението на тази мафиотска държава.
И на финала: НИКОЙ В МВР НИКОГА НЕ Е ИМАЛ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ЗА СВОЙ ЧОВЕК. ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ Е МУТРА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ ТОЙ ОТКРАДНА ТРУДА НА ЧЕНГЕТАТА, КОГАТО „ЛЕТЕШЕ“ ОТ МЯСТО НА МЯСТО СЪС СЛУГИНСКИТЕ ЖУРНАЛЯ И ОПОВЕСТЯВАШЕ ТЕХНИЯ ТРУД, КАТО „СВОЕ“ РАЗКРИТИЕ.
Сега ИСТИНСКОТО ОТНОШЕНИЕ НА ПОЛИЦАИТЕ КЪМ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ СЕ ПРОЯВИ НА УЛИЦАТА. ТЕ МУ ВИКАТ „ПЕ….Т“ И „БОКЛУК“.
На практика полицаите ОТВАРЯТ ПЪТЯ НА ГРАЖДАНИТЕ ДА ПОМЕТАТ ТАЗИ МАФИОТСКА ВЛАСТ. САМИТЕ ПОЛИЦАИ ВИЖДАТ КАКВО Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ ТЯХ ОТ СТРАНА НА ВЛАСТТА И ВЕЧЕ НЯМА КАК ДА БЪДАТ АГРЕСИВНИ КЪМ ДРУГИ БЪЛГАРИ, КОИТО ИЗЛЯЗАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ ЗА ПРАВАТА СИ.
Каква ирония! Полицията, която Бойко Методиев Борисов и Цветан Цветанов превърна в своя слугиня, е на път да ги помете! Ако устискат и хората тръгнат по улиците, с Боковата ГРУПИРОВКА е свършено!

Afera.bg

author

Кажете ни какво мислите?