Нашаите публикации:

dad

Идеята ни е, че политиката в България не може да е софра, на която седят прасета, които преяждат и хвърлят трохите на хората и искат това да продължи безкрайно. За първи път се създава проект като нашия, който може да сложи край на всичко това, да сложи край на сегашното статукво,

Нашата мисия е историческа, ние сме единствената политическа формация, която може да спре ДПС от властта и ще сложи края на надеждите на Бойко Борисов да се върне обратно на власт, заяви лидерът на “България без цензура”. Абсурдно е БСП да кадрува и да раздава постове на ДПС. Никой не им е позволил това, категоричен бе той и допълни: Ако искаме тези хора да бъдат изметени от властта, на евроизборите трябва да победим и нашата партия да направи най-високия резултат. БСП и ГЕРБ са основните ни опоненти, защото е ясно, че ДПС винаги ще имат 300 хиляди гласа в техните села, обясни Бареков. Той се обяви категорично против това две етнически партии като ДПС и “Атака” да бъдат балансьор в българския парламент. “Никога няма да позволим връщането на Борисов и Цветанов във властта”, закани се лидерът на “България без цензура”. Ако не беше Костинброд и днес тази шайка щеше да управлява България, посочи той.

Важна част от промяната е нашата акция “Чисти ръце”. Парите няма да дойдат от това, че Борисов например ще отговоря пред закона. Това няма да нахрани хората. Това обаче ще доведе справедливост и всеки друг, който иска да е на тяхно място във властта, ще си направи добре сметката как да управлява, смята Бареков. Целта на закона е нито един политик да не се подиграва с хората, категоричен бе той.

Когато има политици, които крадат, няма как социалните проблеми да бъдат решени. Тези проблеми са толкова жестоки, че българите ги намират по-основателни и важни от корупцията, но връзката между тези две събития, е очевидна. 35% е безработицата сред младите хора, което е рекорд в ЕС. Това значи, че всеки трети българин не може да създаде семейство, защото не може да го издържа, обясни лидерът на “България без цензура”.

В същото време политиците ни влизат във властта бедни като мишки, а излизат неприлично богати. Затова искаме промяна и ни трябва вашата подкрепа и то още не евроизборите, посочи Бареков. Той отново повтори, че ще води евролистата на партията, за да види как ще гласува народът за него като алтернатива на сегашното статукво. После обаче ще се оттегли.

 

author

Кажете ни какво мислите?