Нашаите публикации:

BAREKOV79

ГЕРБ дотира с наши пари олигархията около Плевнелиев. За пореден път партиите в парламента разделиха българската нация. Вместо да приемат протегнатата от “България без цензура” ръка за кръгла маса за референдум и изработване на обща политическа позиция, управляващи и ГЕРБ, заедно с патериците си, капсулираха темата.

БСП и ДПС са против референдума и правят всичко възможно да няма дебат. Партията на Борисов предпочете да капсулира патерицата си Реформаторски

блок и с нашите пари, парите на българските данъкоплатци да финансира частната инициатива на президента Плевнелиев. Нашите 12 нови теми за референдум останаха протегната, но непоета ръка от партиите на политическото статукво. За пореден път омразата между тях разделя и политическите елити и българския народ.

Кому е нужно нашите пари да бъдат харчени за частни подписки, обслужващи олигархията около Плевнелиев и личните интереси на бившия диктатор Бойко Борисов?

Ние сме за консенсус и национално обединение, но за жалост всички останали са решили да жертват интереса на гражданите в полза на частните си корпоративни интереси.

“България без цензура” запазва правото си да изрази своята гражданска позиция спрямо омразните политически елити, както и където намери за добре.

Николай Бареков

author

Кажете ни какво мислите?