Нашаите публикации:

meh1

Механата е една от най – старите и просторни механи с градина. Внимателно подбраните старинни предмети и декоративни украси, ще ви пренесат в една уникална атмосфера, характерна само за курортният град Банско.

Заобиколени от грижите на професионално обучените сервитьори , в компанията на най – близките си приятели, ще се порадвате на поредната незабравима банска вечер. Панорамно разположената камина, предоставя възможността гостите да усетят и да се насладят на прясно изпечените мезета.

 

Обецанова механа предлага и автентичен оркестър , който ще ви поднесе настроението, от което се нуждаете, за да се насладите на прекрасните гозби приготвени специално за ВАС !

Предлага се богат набор от дивечови деликатеси, печени агънца и прасенца изключително вкусни съчетани с някое подбрано вино от голямата колекция. На разположение на гостите са и няколко вина собствено пройзводство с изключителен вкус и аромат, специално за ценители.

При нас можете още да опитате от традиционните бански специалитети като капама и чумлек. Месните гозби са едни от най – търсените, но като отговорни механджии, предлагаме богат избор на вегетариански храни.

 

Обецанова Механа – когато качеството и отношението са от значение.

 

За контакти :

Банско пл.Възраждане 1

тел. 0878 30 13 30

3meh 4meh

author

Кажете ни какво мислите?