Нашаите публикации:

LILANA-BOKO

Гербаджиите се оливат! Павлова за мутренското убийство на „Струма“: Все пак живеем в правова държава.
Това вече наистина е НЕТЪРПИМО. Гербаджиите се оливат. Прононсирана комунистическо-партизанска издънка като Лиляна Павлова проплака лицемерно след убийството на баща на три деца. Любимката на Бойко Борисов пласира цинично-мазнюрски коментар за бруталното убийство на магистрала „Струма“.

Павлова поддържала постоянна връзка с МВР. Къде? Може би в марков фризьорски салон, а на съседния стол е безпримерната безхаберница Румяна Бъчварова?! На Лиляна Павлова ли й е работа да юрка меверейците? Борисов не се обажда – МЪЛЧИ БЕЗСРАМНО, ТАИ СЕ ДА ГО ОТМИНЕ БУРЯТА.

Категорично осъждам убийството на Николай, който бе пребит, докато изпълняваше служебните си задължения. Това е изключително тежък инцидент. Повече от нелепо е всичко, което се е случило. Искам да изкажа своето съболезнование на семейството му и на неговите колеги и приятели, които са присъствали на това брутално убийство.„, изви безсрамно-лицемерни трели Лиляна Павлова в предаването „Седмицата“ на „Дарик“.

Ало, Павлова, какъв „тежък инцидент“, това е СРАМЪТ НА БЪЛГАРИЯ, Павлова! Нещастници, не можете да осигурите безопасност за работещите на магистралите, а виете пиарно, безобразници.

Павлова държала непрестанна връзка с МВР, което предприемало, ех, всички необходими действия за разследване на убийството, ти да видиш. Министърката не благоволява да ни осведоми къде си пие узото МУТРАТА-УБИЕЦ, обслужваща контрабандни канали, свързани, разбира се, с протежирани от овластените мутроподобия „босове“.
Все пак живеем в правова държава и всеки от нас трябва да знае, че е длъжен да спазва законите. Винаги когато има строителен обект, независимо какъв, е забранено влизането и преминаването, защото съществува опасност. Дори сега по автомагистрала „Тракия“ хората масово се опитват да минават по трасето, което е в ремонт, защото бързали.„, проциври любимата министърка на „Бойко“.
Така че това е по-скоро вътре в нас, ние трябва да знаем, че законите и правилата са, за да се спазват. Когато един обект е затворен, е недопустимо да си мислим, че можем да минем през него.“, ГАВРИ СЕ БЕЗРАМНО Лиляна Павлова.

Кое е вътре в нас, законопослушните българи, Павлова, кое – убеждението, че законите и правилата не важат за приближените до властта мутрафони ли, или че поради законопослушанието си досега не сме ви ИЗМЕЛИ от властовите позиции?! Кое?

Негодници убиват безнаказано, а Бойко Борисов ГУЗНО И СТРАХЛИВО МЪЛЧИ. Изпрати Лиляна Павлова да брише ефирно, – „Все пак живеем в правова държава.“. Няма такова безсрамие – тези са недостижими!

www.bgsniper.com

www.afera.bg

author

Кажете ни какво мислите?