Нашаите публикации:

DDS

В час по български и литература за трети клас. Учителката пита:

– Деца, дайте пример за поговорката “На всяка манджа мерудия”?

Иванчо:

– Бойко Борисов

Точно по същият начин се държи и проваленият депутат на ГЕРБ и спуснат „кмет“ на Банско – на всяка манджа мерудия . Вчера  до нас достигна информация , че парашутиста Икономов е пожелал да види и „ОДОБРИ“ списъците с новоназначените служители в  горските стопанства . Кой сте Вие господин ДДС-ар,  та да одобрявате списъците със служителите . Има си вече почти навсякъде нови шефове на Горските стопанства ( другите очакваме да бъдат сменени в най-скоро време) , които да вземат решение , кой ще работи там и кой не . Вие не сте НИКОЙ за  да вземате това решение . АБСОЛЮТНО  НИКОЙ ! Събудете се , Буда вече не е на власт и няма да бъде никога … идва и Вашето време . Разбрахме също, че същият въпросен “кмет“ е освободил от работа и бившият съпруг на сестра си . Отново отмъщение !

Тук със радост Ви съобщаваме , че Техникума по селско стопанство остава към министерството на земеделието и няма да го сливат с Техникум по Горско стопанство . Дали опитът за сливане на двата техникума не е със цел ?… Техникумът по селско стопанство има дарена доста земя за учебно стопанство , която най вероятно е била целта на ГЕРБ Банско . По същият начин постъпиха и с „Дневен център за работа с деца“ –излъгаха , заплашиха преподавателите ,  “ПРИВЛЯКОХА ГИ“  към училищата , оставиха дневният център един – два месеца без преподаватели и пуснаха уведомление до министерството ,че центъра не извършва дейност и по този начин го закриха ! Скъпи съграждани до кога ще ги търпите ? ГЕРБ вече не управлява България ! Няма място за страх ! Вдигнете главите и им се опълчете на нещастниците ! Те са зависими от Вас , а не обратното !

Между другото – Честит празник на патерици , господин Икономов! Тъй като 09.IХ е сакрална дата за другаря Борисов, другаря Плевнелиев, другарката Цачева и още хиляди знайни и незнайни членове на ГЕРБ е и Ваш празник . Вярваме , че  празнувахте празника на шефа !

author

Кажете ни какво мислите?