Нашаите публикации:

С викове „У-у-у!” и „Къде бягаш, мутро такава” беше посрещнат в Ловеч бившия вече премиер

Борисов пристигна на посещение града на люляците, но не беше посрещнат никак дружелюбно от тълпата младежи, събрали се пред гимназията за изучаване на чужди езици. „Буда, къде са ни парите” и „Защо се скри като мишка без да ни решиш проблемите” бяха само част от скандиранията на младежите. Полицията, събрала се около сградата на гимназията, едвам успя да удържи хората да излеят гнева си върху Бойко, съобщава БГНЕС.

Това обаче допълнително изнерви присъстващите, които се нахвърлиха с обиди и към полицаите. „Защо го пазите, той е бивш” викаха недоволните към служителите на реда. Освен скандирания, протестиращите носеха със себе си и плакати с карикатурни образи на подалия оставка министър-председател и лозунги. С тях те обвиняваха Борисов за безработицата, за унищожаването на малкия и среден бизнес и за цялостната икономическа ситуация в страната.

Въпреки настояванията на хората за отговори или може би точно заради тях, Бойко буквално избяга и се скри от тях както на влизане, така и на излизане от сградата на гимназията без изобщо да ги удостои с каквото и да било внимание. Това още повече вбеси събралата се тълпа и те мощно освиркаха вече бившия премиер.

http://lubopitno.org/Otnovo-nedovolstvo-Gimnazisti-osvirkaha-Boyko-v-Lovech

author

Кажете ни какво мислите?