Нашаите публикации:

Уважаеми приятели,

Явно израстването на гражданската инициатива „Единно Банско” започна много бързо да притеснява управляващите и почти моментално след като започна да функционира страницата ни, се появи страница с идентично име и нелепо съдържание на неосъзнат и „гениален” народен поет.

Това не е нищо друго освен поредното доказателство за всички нас относно управленската безпомощност и нагледен пример за похватите, с които си служат обществено отговорните и властимащи лица за да се справят с „различната” обществена нагласа.

Ние им благодарим за безплатната реклама с условието, че нашия сайт все пак е за онези граждани, които сменят канала, когато видят изображението на Бойко Борисов, Цветан Цветанов, министър Дянков и на техните еманации надолу по веригата чак до местните им представители.

Могат да бъдат създадени десетки сайтове с подобно наименование, но едва ли ще имат някакъв успех с изпълването им със съдържание подобно на това, което ние ще подготвяме и публикуваме за вас относно действията и отговорностите, които носите за развитието на обществения, социалния и икономическия живот на община Банско.

Постваме и линк към страницата с единтично лого и име http://edinnobansko.blogspot.com/2013/01/blog-post_2391.html , за която сме докладвали на GOOGLE.COM за нарушени авторски права на логото и текста .

author

Кажете ни какво мислите?