Нашаите публикации:

ГС “Единно Банско”критикува остро изказването на кандидатът за евродепутат от листата на ПП ГЕРБ Мария Габриел при посещението и в Банско.

„Давам конкретен пример за Банско. Ние извоювахме да има 5% от националния пакет директни плащания за планински и полупланински райони допълнително финансиране, но тази схема е доброволна, тоест самата страна-членка решава дали да бъде приложена, а тази схема е много важна за България”, коментира Мария Габриел.

ГС “Единно Банско”:

Г-жо Габриел, Знаете ли ,че вашият „идол” и крадец на ДДС раздава земи на свои хора с цел запазване на твърд и необразован зависим електорат. Хора, които и понятие си нямат от животновъдство и земеделие и дори кокошки нямат в домовете си.

Знаете ли, че служители от общинска администрация имат по 1000 дка декларирани площи с една единствена цел: ТОЧЕНЕ НА ЕВРОСРЕДСТВА. Знаете ли, че хора, които искат и имат намерение да се занимават с животновъдство и земеделие са получили и продължават да получават откази за предоставяне на земеделски площи поради политическата им неутралност или симпатии към други партии.

Знаете ли, че с това изказване вие ставате съучастник в схема за облагодетелствуване на призвани гербери, докато говорите за благополучието на фермерите в общината.

Знаете ли, че няма скáла, по която да измерим наглостта и мерзостта на политическите ви послания за това, което сте „отвоювали” след като четири години съпартийците ви грабеха от всички сфери на обществено-икономическия ни живот.

http://pirinsko.com

author

Кажете ни какво мислите?