Нашаите публикации:

афера

В България МВР се ръководи от „пидал”. В прокаратурата бъка от „пидали”, а шпиц командата на ГЕРБ демонстрира тотален политически метеж и без никакво разрешение за протест прави всичко възможно да запали държавата. Включително и с готвени ОСТРИ МЕРОПРИЯТИЯ! Лицето Борисов, който е изтъкан от истерични комплекси, и който не може да губи, и едно лице с особена форма на главата – Цветан Цветанов, което отдавна трябваше да е в килия №5 на следствения арест, заедно с хората Костов, Касим Дал и Меглена Кунева, искат властта веднага, с цената на всичко.

В тази държава очевидно няма нито един властник, който да има задник да сложи по местата им в килиите мародерите от ГЕРБ. И затова, колкото и цинично да звучи, нормално мислещите се надяват вече единствено на … Сретен Йосич.

В социалните мрежи, наблюдавайки отвратителната пропаганда, която тече по bTV и Нова телевизия, коментират:

„Тези малоумници – ГРОБАРИТЕ ще запалят БЪЛГАРИЯ, но щом това искат софиянци,така да е! Само че запомнете, връщате Боко-Българоубиец, отваряте му пътя той,заедно със Цв. Цв.- шестака, да си изградят мутренско -полицейска държава и тогава дупе да ви е яко, ще му ядете главата,заедно с всичките му екстри!”

Пичове, хора, които прегръщат Борисов и Цветанов не искат промяна в тази държава. Разберете го.

Само, че пичове няма.

Има платени „интелигентни” соросоиди, които докато лапаха почивки и кюфтета от Сорос и компания, и от Прокопиев, Цветелинка, Боко и Цецо, пееха колко са „интелигентни”. Сега да си носят ПЛАТЕНИЯ ГРЯХ за лятната си ракия, марихуана и ваканция по морето.

Незабавните избори целят НОВО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБАДЖИЙСКИЯ БОКОВ СЛУГА – РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ И ОПИТ ДА БЪДАТ ОТНОВО ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИТЕ – ТОЗИ ПЪТ В КОМБИНА МЕЖДУ КОСТОВИСТИ, ГЕРБАДЖИИ, КУНЕВИСТИ И ИСЛЯМИСТИТЕ НА КАСИМ ДАЛ.

Хак да ви е!

Внимавайте какво си пожелахте!

А „пидалите” от МВР, ДАНС и Прокуратурата – са позор за тази държава.

Щом като този народ вече чака като Месия Сретен Йосич, значи няма държава.

Има пасмина.

Afera.bg

author

Кажете ни какво мислите?