Нашаите публикации:

Уважаеми приятели и съграждани , вчера Ви публикувахме жалби до институциите от търговци и собственици на имоти , както и отговорите на самите институции . Днес ще Ви публикуваме едно ОКОНЧАТЕЛНО решение на Административен съд – Благоевград.  Решението на съда е в полза на жалбоподателят ‘‘СНОУ СЕТ‘‘ЕООД . Това е едно спечелено дело срещу заповедта  на ‘‘кмета‘‘  на община Банско за събаряне на търговски обект . Въпреки това , че г-н Калистрин е завел дело срещу заповедта  , самият той  „богоизбраният  кмет“ решава да събори обекта преди да се е произнесъл съдът . Помещението вече не съществува, но жалбоподателят  ПЕЧЕЛИ ДЕЛОТО ! Сега  жалбоподателят ще заведе дело срещу община Банско за нанесени материални щети, и на 100% ще спечели и това дело . Т.е. общината трябва да заплати „щетите“ нанесени от решението на самия „кмет “ и отделно от това общината ще трябва да заплати и разходите по делата . Повярвайте хонорара на адвокатите от София не е под 1000 лв .

Искам да Ви попитам уважаеми съграждани на цялата община замисляте ли се къде отиват парите от нашите данъци – най вероятно голяма част отиват  за изплащане на щети и хонорари !?!  А знаете ли , че в момента има заведени над 30 дела , които гаранция ще бъдат спечелени , защото казусът е на 100% идентичен с този на г-н Калистрин ? На всички тези хора на които са съборени обектите и на тези на които  продължават да събарят ще трябва да се платят щетите … а разходите по делата …  ???  Защо да си плащаме данъците – за да плащаме за грешките на един некомпетентен кмет и целият му екип ?

Утре протестите продължават . Днес имаше даже и трима арестувани , като това беше опит за сплашване на хората . Не няма как да ги изплашите . Утре живата верига продължава , а Вие г-н  ‘‘кмет‘‘  ще си платите за гяволията , но не с парите от нашите данъци а с поста си ! Вие тотално загубихте доверие в гражданите на Банско, губите и Вашият електорат  !  Тотално се сривате защото не гледате за благото на гражданите-това за което сте избран , а гледате само за личните облаги  !!!

Ето и обещаното решение на Административен съд- Благоевград

File0003_Page_1 File0003_Page_2 File0003_Page_3

author

Кажете ни какво мислите?