Нашаите публикации:

В Банско загина скиор, заради немарливост на концесионера “Юлен”. Никой не посмя да напише, че селяците ги е домързяло да обезопасят неработещите си оръдия за сняг. Напротив! Претупаха го родните журналисти, сравнявайки го с Шумахер и Гренобъл!? Никой не пише, че когато най-после падна сняг, пак няма писти. Защото герой нашего времени е дал машините под наем в Сочи.

Никой не пише, че опашките са чудовищни, защото зелените терористи получават пари, за да няма нов лифт и да има опашки. Което пък им е аргумент срещу ски курорта, защото имало опашки.

И заради пак нашият герой, който чака да си продаде инвестицията и съсипва ски курорта, всичко е замязало на герберастко сметище. Герберасткият крадлив кмет много помага. Никой от скапаната държавица не го е еня, защото Роско се пързаля, без да чака на опашка.

И журналистите си кютат, заради рекламите на скапаната банка, чиито корени са от времето на дивия капитализъм и един Шукеров от БНБ, герой от най-бандитския период на прехода, и реален шеф на смотаняците, които се правят на банкери.

Богомил Бонев

Бивш вътрешен министър

author

Кажете ни какво мислите?