Нашаите публикации:

АФЕРА четири години предупреждава ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ НА ГЕРБ, че ще дойде момент, в който Господ ще въздаде за високомерието, циничността, краденето, алчността и мръсотията на властта им. Борисов и Цветанов се изживяваха като богове, което винаги се наказва от Онзи, който никога не позволява някой да постави нещо по-високо от любовта към Него.

РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ДЪРЖАВНАТА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА . БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ НАВРЯХА ТОЗИ НАРОД И ДЕМОКРАЦИЯТА МУ В КРАДЛИВИТЕ СИ ДЖОБОВЕ.

И унизиха правото ни да бъдем свободни и свободно да избираме.

АФЕРА още преди местните избори написа в прав текст, че И тогава „чувалите” с фалшиви бюлетини бяха отпечатани далеч преди старта на изборите.

И тогава фалшификациите се потвърдиха дори само за това, че Кирил Йорданов спечели изборите във Варна, а местния Общински съвет бе НАГЛАСЕН СПОРЕД СОФТУЕРА НА АПАПИТЕ НА ГЕРБ ВЪВ ВАРНА И ФАЛШИФИКАЦИИТЕ.

Днес главният прокуро Сотир Цацаров отигра брилянтен ход, оставяйки досъдебното производство за скандала с 350 000 –те фалшими бюлетини печатани в печатницата на ГЕРБ в Костинборд в ръцете на Софийска градска прокуратура, която се оглавява от … Роман Василев.

КОЙТО БЕШЕ НАРЕЧЕН ОТ БОЙКО БОРИСОВ „МАНАФ” И ЧЕ СЕ „Е*Е” В ШОКИРАЩИЯ ЗАПИС В БАНКЯ.

ПЪРВИ В БЪЛГАРИЯ НОВИНАРСКИ БОМБАТА ИЗНЕСЕ В ТЕЛЕВИЗИЯ ТВ7 НИКОЛАЙ БАРЕКОВ, КОЙТО ПЪК СЪЩИЯТ БОРИСОВ В СЪЩИЯ ЗАПИС НАРЕЧЕ „КАПУТ”!

Някой съмнява ли се, че и прокурорът, и Бареков щяха да подминат подобно отвратително унижение, на което ги подложи Борисов, Цветанов и компания?!

Господ винаги си знае работата.

Сега остава да се намери още един доблестен служител на СДОТО за да извади поне още един запис, в който да чуем как Борисов нарича „верния си прислужник” Цветанов. Със сигурност ще чуем потресаващи определения от стилистиката на СИК от Борисов за неговия Цецо.

Сега „харизматичният”, „великият държавник”, „новия Стамболов”, „непобедимият” Бойко Борисов, който се ревнуваше сам от себе си, гледайки се в огледалото самовлюбено, бе размазан от един „капут” и му предстои да се пържи в прокурорски огън на един „манаф”.

Хак да му е!

А ти, български народе, ако утре не ги размажеш с вота си, значи не си народ.

А мърша.

Веселина Томова

www.afera.bg

author

Кажете ни какво мислите?