Нашаите публикации:

тиквата

Бойко Борисов: “Гледах вчера изнервения Станишев как обиждаше младежите на ГЕРБ и ги наричаше смешници, защото им подариха еднопосочни билети за Северна Корея.”

Объркан съм! Вчера се твърдеше, че “ранобудните студенти” са раздавали самолетните билети на депутатите от КБ. Днес Б.Б. твърди, че това са били “младежите на ГЕРБ”. Значи има знак за равенство между ранобудните студенти и младежкото ГЕРБ и през цяло време студентите са ни лъгали, че нямат нищо общо с ГЕРБ, а то Б.Б. ги организирал.

Ако това не е вярно, то тогава Б.Б. лъже, че вчерашната акция в организирана от младежите на ГЕРБ и е необходимо ранобудните студенти да излязат с официално опровержение на тази лъжа. И в двете хипотези Водача на ГЕРБ е излъгал (за пореден път) в един от двата момента – или когато твърдеше, че ГЕРБ не организират окупацията на СУ, или сега, когато се опитва да се присламчи към акцията на студентите. Той отдавна е известен с “честността” на изказванията си, но днес дискредитира тотално и “каузата” на “ранобудните студенти”! Предстои да видим дали ще има реакция от тяхна страна!

Иван Петров

Адвокат, апелативен прокурор на столицата /1998 – 2005/

author

Кажете ни какво мислите?