Нашаите публикации:

gerb311

В общините, където властват феодалните владетели на сталинистко -комунистическата групировка, хората продължават да живеят в страх, тормозени са, не могат да изразяват свободно своите мисли и мнение, живеят инкогнито, пречи се на бизнеса, продължават политическите назначения по роднински и уволнения, с цел отмъщение, особено ако не изповядваш “религията” на вожда-гербер и не си от фамилията.

АЛО, БСП-то, Вие ДПС не ги гледайте, те са с твърд електорат, ама Вие, ако не се размърдате и не изпълните предизборното си обещание “България на гражданите” – което включва истински разследвания по високите етажи на властта, проверки в герберунгелските общини и разследване на действията на кметовете от ГЕРБ – а не да ми се отбива номера и да се правят тайни договорки, да се действа по-умерено, че да не ви обявят в реваншизъм и политически чистки от ЕС, ще получите ГОЛЯМ ШАМАР от народа, и то много скоро!!!

Нас ЕС какво ще каже не ни интересува, искаме си свободата, в тази република има законодателство и лица, които не го спазват, а заемат обществени постове -до кога ще ВИ чакаме??!! И депутатите да не забравят от кой регион са избрани и изпратени в парламента, не да ми се натискат сега в София – все едно цял живот там са си били!

А, щях да забравя… на Волен Сидеров трябва да му “целувате краката”, защото още в първите дни на протестите срещу кабинета, заради назначението на Пеевски, когато се бяхте изпокрили като мишки в дупките си, единствено той излезе по улиците и ги направи сами да си говорят, а Вие бяхте “аха-аха” да подадете оставка и да ни оставите в ръцете на сталинистите от ГЕРБ! Започвайте работа по места, не се ослушвайте, защото много скоро ще бъдете наказани и ще се приберете Вие по родните си места – в герберските общини – тогава ще Ви питам: Хубаво ли Ви е?!

Стоян Тончев

author

Кажете ни какво мислите?