Нашаите публикации:

тиквата

“Аз градях България. Аз направих магистрали, мостове. Сега Орешарски наготово за последно ще открие и „Струма”, и „Тракия”, и Дунав мост, и „Хемус”. Да видим след него следващият какво ще има оставено да открие”. Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщава „Фокус”. “За над 210-215 милиона са купували правителствени самолети, те ще ми правят сметка къде съм пътувал да откривам и защо съм летял”, добави експремиерът.

Летял съм, защото така съм преценил за своята сигурност. Те затова се казват правителствен отряд, за да се лети с него. Защо купиха самолети тогава – два еърбъса? Защото комисионната, за която говорят, е 10 милиона долара, която са взели Станишев и компания. Защо не искат това да е в комисията? То е по същото време. Ние плащахме самолетите. Защо в комисията за Отряд 28 не влиза и това? Ето ви диктатура – политически неудобните ще ги мачкаме, а нашите далавери ще замитаме, добави Борисов.
Ние сме в парламента, по цял ден ще ги критикуваме, зарече се лидерът на ГЕРБ.

На въпрос докога депутатите от ГЕРБ няма да влизат в пленарна зала, Бойко Борисов отговори: Докато се държат като преди 9 септември или след 9 септември – вече не знам, като диктатори, които унижават първата политическа сила. Ние не сме тук в лично качество. Тук са ни изпратили хората и те са гласували най-много за нас.

Борисов коментира още по повод на левизаща: Поведението им няма да се промени, защото те искат да наложат диктатура, затова първо пипат службите, създават си органи за репресия, поголовна чистка на всички качествени хора. Сега и Теменужка е дошла от Агенцията за държавна финансова инспекция, която е един перфектен специалист, тази, която ги изобличи и за „Хохегер”, и за АЕЦ „Белене”. Те я махат веднага.

Преди това депутатите от парламентарната група на ГЕРБ напуснаха пленарната зала и поискаха нови избори. Народът избра ГЕРБ като първа политическа сила и ние няма да позволим вие от тази трибуна всеки ден да ни провокирате и унижавате, да си правите комисии без кворум, заяви от парламентарната трибуна Бойко Борисов. Ние искаме нови избори и се надяваме Конституционният съд да реши правилно. Каквото реши – ще го приемем, добави лидерът на ГЕРБ.

www.glasove.com

author

Кажете ни какво мислите?